SwissBiHSwissBiH

Nova lokacija u Sarajevu: Vaillant svečano otvorio tri savremena centra


Autor: Anera

Kompanija Vaillant d.o.o. Sarajevo otvorila je danas svečano vrata novih poslovnih prostorija na novoj lokaciji, ulica Bulevar Meše Selimovića 81A.

Preseljenjem na novu lokaciju, u moderno dizajnirane prostorije, kompanija Vaillant je započela inovacije u poslovanju na bh. tržištu i stekla uslove za otvaranje novih centara.

Tako su u sklopu svečanog otvorenja predstavljena i tri nova centra, Centar za potrošače, Centar za edukaciju i osposobljavanje mladih, te Vaillant servisni centar 24/7 u koja je uloženo više od 150.000 KM.

“Na našim prostorima su kroz višedecenijsko poslovanje uspostavljeni jaki temelji i izgrađene jake veze i obaveze prema krajnjim korisnicima. Naši proizvodi su dostupni korisnicima u svim bolje opremljenim objektima, a naša briga o krajnjem korisniku počinje onog trenutka kada se on odluči za korištenje za naš proizvod”, kazao je Semir Botić, direktor Vaillanta u BiH.

Govoreći o velikom iskoraku u poslovanju i otvaranju tri centra, Botić je kazao da Centar za savjetovanje potrošača svojim postojanjem pruža besplatnu uslugu savjetovanja u korištenju sistema grijanja.

“Mnogo je nedoumica i nepoznavanja brendova, koji često rezultiraju pogrešnom odlukom oko investiranja u sisteme, grijanja, hlađenja ili ventilacije. Smatrali smo da je otvaranjem Centra za potrošače zadovoljena velika potreba naših korisnika. Pored toga, Centrom za edukaciju i osposobljavanje mladih i stručnih kadrova je zadovoljena ne samo funkcionalna potreba, već i društvena odgovornost kompanije Vaillant koja je danas naša najveća vrijednost”, istakao je direktor, dodajući da biti društveno odgovoran pojedinac, znači dati svoj doprinos u očuvanju svim vrijednostima života.

Predstavljajući pozitivne i društveno odgovorne projekte na kojima je vrijedno radila u proteklom periodu, naglasio je da kroz veliki broj partnerskih firmi, osiguravaju kvalitet usluga iza kojeg stoji i cijela kompanija Vaillant.

“Korištenjem našeg grijanja, dajemo doprinos i očuvanju okoliša jer su Vaillant proizvodi ekološki prihvatljivi proizvodi koje karakteriše najveći stepen efikasnosti u svom radu. Također, stvaramo dodatne vrijednosti koje se stvaraju kroz uštedu novca”, naglasio je Botić.

Prema njegovim riječina, Vaillant želi osigurati uslove za usavršavanje struke kada su u pitanju znanja iz oblasti grijanja, hlađenja i oblasti novih energija.

“Treći naš centar je Servisni centar 24/7 koji će potvrditi naše obećanje u kvaliteti servisa. Otvaranjem ovog centra zadovoljavamo najstrožije kriterije odnosa između proizvođača i krajnjeg korisnika, a sve u cilju bolje uslužnosti naše servisne mreže”, naveo je on.

Osim toga, ovim centrom omogućena je dostupnost servisnih dijelova 24 sada na dan za sve ovlaštene servisne firme.

Botić se zahvalio svim partnerskim firmama i vrijednim distributerima koji su zaslužni za novi projekat, kao i svim projektantskim, instalaterskim i servisnim firmama koje su dale doprinos i pomogle u izgradnji najsavremenijeg poslovno-edukativnog centra na području Bosne i Hercegovine.

Inače, grupacija Vaillant ima više od 13.000 zaposlenih širom svijeta. Svoje vrhunske uređaje razvijaju i proizvode u 11 zemalja, od toga u devet evropskih zemalja.

Grupacija Vaillant danas ima preko 30 miliona korisnika. Svoje proizvode izvozi u preko 60 zemalja. Ponosni smo i na veliki broj naših partnera, među kojima je 340.000 instalaterskih firmi i radimo sa preko 20.000 distributera.

Zauzimaju lidersku poziciju na tržištu 18 država, među kojima je i Bosna i Hercegovina.

 

Izvor: akta.ba

Napiši komentar

%d blogeri kao ovaj: