Impresum

Servis namjenjen prvenstveno našim građanima koji žive i rade izvan domovine ali i svima onima kojima je vrijeme dragocjeno i žele prepustiti svoje obaveze timu stručnjaka

O nama

Mi smo internacionalna kompanija (od 2001. u Švicarskoj i 2017. na našim prostorima), koja je uvezala stručnjake iz raznih oblasti poslovanja.

Svi naši uposleni, kao i partneri koje imamo pod ugovorom, imaju dugogodišnje internacionalno radno iskustvo (preko 10 godina). Većina pored maternjeg poznaje još jedan strani jezik i veoma dobro poznaje situaciju na tržištu cijelog svijeta, sa naglaskom na zemlje regije, Evrope ali i Amerike i Bliskog Istoka.

Ono što želimo postići jeste uvezivanje poslovnih partnera / kompanija u cijelom svijetu, pomoći investitorima ulazak na naša tržišta i tržišta zemalja regije, dati mogućnosti domaćim firmama da svoje proizvode i usluge plasiranju na svjetsko tržište. Za sve ovo su potrebni profesionalnost i znanje koje je naš tim stekao dugogodišnjim radom u internacionalnim kompanijama.

Za strane investitore u zemljama regije nudimo uslugu od „A do Ž“, što podrazumijeva sve marketinške aktivnosti poput izrade ideja, istraživanja tržišta itd. pa sve do administracije / HR i sličnih poslova poput zapošljavanja kadra, registracije i rukovođenja kompanijom. Više možete pročitati u našim podrubrikama, a ako imate dodatnih pitanja ili želite neobavezan informativni razgovor, javite nam se putem e-maila / društvenih mreža ili „live chat-a“. Garantujemo odgovor na vaš upit najkasnije u roku od 8 sati.