Kompletna rješenja za BH dijasporu

Osjećajte se kao kod kuće bez obzira na daljinu!

Vaš odmor počinje ovdje!

Sigurno vam je poznata sljedeća situacija: dolazite kući nakon višesatnog putovanja i umjesto da uživate, vas čeka lista dosadnih obaveza poput čišćenja kuće, košenja trave ili provjetravanje prostorija? I tako odmah u početku izgubite nekoliko dana vašeg dragocjenog godišnjeg odmora.

Tome je došao kraj!

Mi smo tu da preuzmemo sve te dosadne poslove prije nego što se zaputite nazad u vašu domovinu. Kada se vratite kući, vaš dom i vrt vas čekaju u savršenom stanju – čisti, uredni i spremni za vaše trenutke odmora i opuštanja.

Vašu brigu prepustite nama!

Živite van Bosne i Hercegovine, a želite da vašim najmilijima neko pruži pažnju i brigu koju zaslužuju? Naša personalizovana usluga obilaska starijih osoba na kućnu adresu omogućava vam da svojim najdražima pružite pažnju i ljubav koju zaslužuju.

Pored toga nudimo ekskluzivnu uslugu dostave životnih namirnica, kao i poklona na kućnu adresu. Ova dodatna pažnja sigurno će im pokazati koliko vam je stalo do vaših najdražih, čak i kad niste fizički prisutni. Ne propustite priliku da izrazite svoju bliskost i ljubav, bez obzira na udaljenost.

naše usluge

Čišćenje stana / kuće

Obilazak objekta

Obilazak starijih osoba

dostava hrane / poklona

Zašto izabrati top servis?

20+ godina postojanja

profesionalan pristup

garancija na naše usluge

dostupni smo za vas 24/7

Foto / Video izvještaj

Bilo da se radi o čišćenju vaše kuće/stana, obilasku vašeg doma ili obilasku vaših najmilijih na kućnoj adresi.

Nakon svake izvršene usluge poslat ćemo vam foto/video izvještaj na vašu email adresu ili putem WhatsApp/Viber aplikacije.

galerija

šta naši klijenti kažu o nama?

Sve urađeno po dogovoru. Potpisana čeklista koju ste dostavili i mali poklon u stanu su me oduševili
Ajša
Švicarska
Poslao sam paket jednoj porodici koja bas i nema puno. Oni su bili tako sretni,a tek ja. Hvala Vam, sada cu redovno slati ovim putem.
Salih
Engleska
Majka je tesko pokretna i treba joj pomoc. Obilazite i radite sve kako smo dogovorili. Pozdrav iz daleke USA
Kiki
Illinpis, SAD
Naručila dostavu buketa, dobila čak i sliku uručivanja buketa. Vrh. Cjenovno puno puno jeftiniji od internacionalnih kompanija
Ika
Norveška

Često postavljena pitanja

KONTAKTIRAJTE NAS

Možete nas kontaktirati pozivom na broj +387 60 30 56 361.

 Dostupni smo i preko aplikacije WhatsApp. Kontaktirati nas možete i putem kontakt forme na našoj web stranici, ili putem maila 

top-servis@swissbih.ba

Na svaki Vaš upit, odgovoriti ćemo u što kraćem vremenskom periodu.

Cijene naših usluga su formirane tako da zadovolje i klijente ali i domaću radnu snagu. Mi garantujemo kvalitetno odrađen posao a detaljne cijene možete pronaći kada odaberete željenu uslugu.

Često nudimo popuste na ranije rezervisane usluge, tako da bi prijedlog bio da barem sedmicu dana unaprijed rezervišete planirano. U slučaju da Vam bilo koja usluga treba hitno, pozovite nas putem našeg kontakt-broja ili emaila.

Naravno! Naša adresa je Trg BiH, Kozarac. Rado ćemo izdvojiti naše vrijeme za razgovor i moguću saradnju. 

Radno vrijeme našeg ureda je od 9h do 17h, od ponedjeljka do petka.

Nastali smo kao aktivan odgovor potrebama našim građana koji stjecajem okolnosti žive širom svijeta.

Ukoliko imate poseban upit kojem možemo odgovoriti, a ne nalazi se u katalogu naših usluga – budite slobodni da nam se javite putem maila (top-servis@swissbih.ba) ili na broj telefona (+387 62 516 277/WhatsApp) kako bismo se dogovorili oko realizacije.

Osnovani 2001. godine u Švicarskoj, firma SwissBiH vam kroz uslugu TopServis omogućava da ostanete povezani s domovinom bez obzira na udaljenost. Kao jedini servis specijaliziran za potrebe bh dijaspore, pružamo pouzdane usluge čišćenja, obilaska nekretnina, brige o starijima i dostave hrane i poklona širom Bosne i Hercegovine. Sa preko dvadeset godina iskustva i osnivačkim korijenima u Švicarskoj, naglasak stavljamo na kvalitet, odgovornost i pouzdanost. Uz 24-satnu podršku naručite uslugu online ili nam se javite putem kontakt forme / WhatsApp. Top Service čini da se osjećate bliže kući, bez obzira gdje se nalazili.

kako do nas?

Radi lakše komunikacije sa Vama, naš tim će biti dostupan pozivom na sljedeće brojeve telefona:

+387 60 30 56 361

Pronađite nas na društvenim mrežama

Created with Sketch.