SAVJETOVANJE

Nije važno da li tek pokrećete business ili ste iskusni investitor, naši eksperti će Vam zasigurno pomoći da unaprijedite svoje poslovanje na tržištu Bosne i Hercegovine, Regije, Evrope i svijeta, na najbolji mogući način. Nije važno u kojoj ste grani industrije, bavite li se proizvodnjom ili uslugama, mi ćemo vam osigurati povezivanje sa kupcima i dobavljačima.

Imate poslovne sastanke u inostranstvu? Želite prevodioca koji ne poznaje samo strani jezik nego i tržište kao i djelatnost o kojoj je riječ? Kod nas ste na pravoj adresi. Osobe koje će vam pružiti podršku su odrasli dvojezično i imaju preko 15 godina poslovnog istkustva.

Neki od primjera:

  • Ulaz na novo tržište
  • Osnivanje preduzeća
  • Kupovina i ili prodaja nekretnina
  • Management – Savjetovanja
  • Analiza i dijagnoza preduzeća
  • Edukacije postojećeg kadra
  • Odabir novog kadra
SwissBiH_Zaposljavanje

STATISTIKA EVROPSKE UNIJE

Savjetovanje ``licem u lice``

Savjetovanje ``putem telefona``

Savjetovanje ``putem E-Maila``

Savjetovanje "licem u lice"
Savjetovanje "putem telefona"
Savjetovanje "putem E-Maila"

SAVJETOVANJE

Da li Vam je potreban savjet oko tema koje smo nabrojali? Javite nam se i organizovat ćemo sastanak gdje ćemo dogovoriti dalje korake. 

ULAZ NA NOVO TRŽISTE

Ulazak na novo (npr. strano) tržište treba biti dobro promišljeno. Ne napravite neku od početnih grešaka, obratite nam se – mi ćemo Vam pomoći da napravite plan.

EDUKACIJA I ODABIR KADROVA

Poznato je da su uposleni ključ uspjeha svake kompanije. Prepustite stručnjacima da izvrše odabir kadrova i postave “prave ljude na pravo mjesto” ili dopustite da Vam edukujemo postojeći kadar i (pre)usmjerimo poslovanje na pravi put.

Da li imate dodatna pitanja na ovu temu? Radujemo se vašoj poruci.