KO SMO MI

Mi smo internacionalna kompanija (od 2001. u Švicarskoj i 2017. u BiH), sa sjedištem u Sarajevu, koja je uvezala stručnjake iz raznih oblasti poslovanja.

Svi naši uposleni, kao i partneri koje imamo pod ugovorom, imaju dugogodišnje radno iskustvo (preko 10 godina) izvan ali i unutar BiH. Većina pored bosanskog poznaje još jedan dodatni jezik (second language) i veoma dobro poznaje situaciju na tržištu cijelog svijeta, sa naglaskom na BiH, zemlje Regiona i Evrope ( ili Europe), ali i Amerike i Bliskog Istoka.

Ono što želimo postići jeste uvezivanje poslovnih partnera / kompanija u cijelom svijetu, pomoći investitorima ulazak u BiH i zemlje Regiona, dati mogućnosti bosansko-hercegovačkim firmama da svoje proizvode i usluge plasiranju na svjetsko tržište. Za sve ovo su potrebni profesionalnost i znanje koje je naš tim stekao dugogodišnjim radom u internacionalnim kompanijama.

Za strane investitore u BiH (i zemljama Regiona) nudimo uslugu od „A do Ž“, što podrazumijeva sve marketinške aktivnosti poput izrade ideja, istraživanja tržišta itd. pa sve do administracije / HR i sličnih poslova poput zapošljavanja kadra, registracije i rukovođenja kompanijom. Više možete pročitati u našim podrubrikama, a ako imate dodatnih pitanja ili želite neobavezan informativni razgovor, javite nam se putem e-maila / društvenih mreža ili „live chat-a“. Garantujemo odgovor na vaš upit najkasnije u roku od 8 sati.

Ukratko:

SwissBiH je consulting / savjetodavna firma, sastavljena od stručnjaka koji posjeduju višegodišnje iskustvo u poslovanju na Zapadu (većina nas se školovala i poslovala na zapadu) a trenutno su uspješni menadžeri u kompanijama zemalja Regiona (BiH / HR / SRB / MK).

– Cilj: olakšati stranim investitorima ulazak na tržište zemalja Regiona (prvenstveno BiH) kao i pomoć domaćim kompanijama pri ulasku na strano tržište.

Prednosti: ne poznajemo barijere kao što su: jezik, mentalitet, razni načini poslovanja itd.

Osnovni podatci:

  • Od 2001. godine u Svicarskoj
  • Od 2017. godine u BiH

Za više informacija, obratite nam se

Ko-smo-mi-3
ZastoSmoDrugaciji44

ZAŠTO SMO DRUGAČIJI

U moru konzaltnig usluga SwissBiH je postao prepoznatljiv po tome da nudi kompletnu uslugu: One-Stop-Shop, sto znaci da se klijent ne treba zamarati sa regionalnim odstupanjima (jezik, mentalitet, administracija itd.)

SwissBiH pod ugovorom ima osobe/firme/institucije koje poznaju zapadni i domaci mentalitet i tecno poznaje vise stranih jezika, tako da niti ovo ne predstavlja barijeru u poslovanju.

Svi nasi partneri su osobe/firme/institucije koje su provjerene tj. sa kojima postoji vec poslovni odnos i koji su pokazali strucnost i profesionalnost u svom posla (svi imaju minimalno 10 godina internacionalnog iskustva).

Da li imate dodatna pitanja na ovu temu? Radujemo se vašoj poruci.