SwissBiHSwissBiH

Bingo kupio svjetski poznatu franšizu za BiH, vaš omiljeni restoran u novom ruhu


Autor: SwissBiH

U prethodnom periodu objekt u Alta Šoping Centru u Sarajevu je u potpunosti renoviran, a s novim ulaganjima u prostor i obuke zaposlenika, došlo je do širenja ponude restorana.

****
Pratite nas i budite dnevno informisani

Najvažnije iz svijeta ekonomije i biznisa
****

Kompanija Bingo otkupila je svjetski poznatu franšizu Vapiano za Bosnu i Hercegovinu, potvrđeno je iz ove grupacije.

Bingo grupacija je zadržala zaposlenike koji ostaju dio Vapiano obitelji. U prethodnom periodu objekt u Alta Šoping Centru u Sarajevu je u potpunosti renoviran, a s novim ulaganjima u prostor i obuke zaposlenika, došlo je do širenja ponude restorana.

“Prekrasni ambijent svjetski poznatog brenda Vapiano ponovo je otvorio svoja vrata za sve zaljubljenike mediteranske kuhinje. Novi, još bolji Vapiano, koji odiše sofisticiranom i modernom atmosferom, ponovo je mjesto okupljanja u Alta Shopping Centru. Prepoznatljivi okusi paste, pizze ili salate, pronašli su svoje mjesto i u novom, obogaćenom meniju”, navodi se u priopćenju.

Vapiano odlikuje koncept otvorene kuhinje, u kojoj s užitkom možete gledati pripremu domaće paste ili zdrave salate, te odabirom sastojaka sudjelovati u tom procesu.

Ova, 19 godina stara tradicija, započela je u Njemačkoj, a danas Vapiano slovi za svjetski poznatu franšizu, sa 200 objekata u 33 zemlje, na 5 kontinenata.

Ako pak želite obradovati sebe delicijama iz Vapiana u kućnoj atmosferi ili u uredu, ponudu možete naručiti i preko aplikacije korpa.ba.

Izvor: Manager.ba

 

Saznajte više o SwissBiH
Ko je SwissBiH? : Ko su naši klijenti i partneri? : Kontaktirajte nas 

Komentar-Kommentar-Comment