SwissBiHSwissBiH

Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju JYSK, Ataco, Alpina…


Autor: Anera

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

JYSK traži predanog Zamjenika voditelja prodavaonice. Jeste li spremni dati 100% od sebe da biste sklopili prodaju? Volite li raditi u dinamičnom okruženju s puno izazova? Uživate li u timskom radu? Ako je Vaš odgovor da, Vi ste osoba koju tražimo.  Vi donosite predanost i  želite prodavati i poticati svoje kolege na još bolju prodaju, pružate vrhunsku uslugu, motivirani ste postizanjem vrhunskih prodajnih rezultata, marljivo radite i aktivan ste timski igrač, odgovorni ste za stvaranje najprivlačnije trgovine, podižete timski duh s pomoću energije, motivacije i akcije, imate motiva i ambicije da izgradite karijeru kao budući Voditelj prodavaonice ili još više.

Opširnije pronađite OVDJE

Ataco zapošljava: Skladišni radnik. Uslovi: srednjoškolsko obrazovanje (SSS), energična i tehnički spretna osoba, odgovornost, marljivost i posvećenost poslu.

Opširnije pronađite OVDJE

Centar za politike i upravljanje (CPU) je think tank osnovan 2009. godine u Sarajevu s ciljem da podržava održive razvojne procese u Bosni i Hercegovini stvarajući i zagovarajući napredne ekonomske i socijalne razvojne politike, evropske integracije i reformu javne uprave.  Naša misija je da sprovodimo visokokvalitetna, nezavisna istraživanja i da na osnovu tih istraživanja kreiramo inovativne i praktične preporuke za vladine institucije. Svojim djelovanjem nastojimo doprinijeti boljem razumijevanju između vlasti i građana i ponuditi rješenja za trenutne socio-ekonomske izazove u državi. Centar za politike i upravljanje u potrazi je za stalnim vanjskim saradnicima/ama za potrebe dizajniranja i sprovedbe nezavisnih istraživanja iz sljedećih oblasti:  fiskalne politike,  finansijski sektor,  javne investicije, javne nabavke, restrukturiranje javnih preduzeća, reforma javne uprave s naglaskom na uvođenje e-uprave i e-registara, obrazovanje.

Opširnije pronađite OVDJE

Informatičkoj firmi IT EEC u Sarajevu potrebno: MARKETING MANAGER. Posao koji vas očekuje:  odigrat ćete ključnu ulogu u ubrzavanju pronalska klijenata, pripremanje prezentacije za klijente u saradnji sa kolegama iz matične kuće, poslovni sastanci sa klijentima u cilju proširenja poslovanja, stalna edukacija o tehnologijama kojima raspolažemo, razumijete poslovanje klijenta, znajući tačno koji od naših usluga im može pomoći da razviju svoje poslovanje, savjetovanje klijenata i pomoć u optimizaciji njihovih trenutnih rješenja kako bi ih doveli na višu razinu IT-a.

Opširnije pronađite OVDJE

ALPINA FOGS d.d. SARAJEVO raspisuje konkurs za radno mjesto:  Radnik u procesu proizvodnje (Sa i bez radnog iskustva) Djelatnost : Proizvodnja obuće.  Nudimo : Obuku za kandidate koji nemaju iskustvo.

Opširnije pronađite OVDJE

 

Izvor: BiznisInfo.ba

Komentar-Kommentar-Comment