SwissBiHSwissBiH

Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Uniqa, Sparkasse, JYSK, Ataco, Soho…


Autor: Anera

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Evropi koja uspješno posluje u 16 evropskih zemalja. Sa oko 22 hiljade saradnika koji brinu o preko 9,5 miliona zadovoljnih klijenata, UNIQA je među najdinamičnijim osiguravajućim grupacijama. Mi u UNIQA osiguranju svakodnevno pružamo sigurnost velikom broju klijenata.Osiguravamo budućnost kontinuiranim razvojem i primjenom savremenih načina organizacije i rada, a u želji da proširimo naše aktivnosti tražimo. Finansijski kontrolor. Kvalifikacije: VSS ekonomskog smjera, minimalno 3 godine radnog iskustva u finansijskim institucijama na istim ili sličnim poslovima, izražene analitičke i organizacijske sposobnosti, sklonost timskom radu ali i mogućnost samostalnog djelovanja, spremnost na stalno usavršavanje u dinamičnom okruženju, poznavanje rada na računaru i engleskog jezika.

Opširnije pronađite  OVDJE

Sparkasse Bank dd BiH je organizacija u snažnom razvoju i sa ambicioznim ciljem izlaska u vrh bankarskog tržišta. Stoga ćete kod nas pronaći izuzetno dinamično, izazovno i zahtjevno poslovno okruženje, ali i dobar tim profesionalaca u kojem su Vam otvorene sve mogućnosti usavršavanja i napredovanja. Ako želite biti dio našeg tima, pozivamo Vas da se prijavite na poziciju u nastavku.

Ako želite podijeliti i slijediti sa nama viziju izlaska među tržišne lidere, prijavite se na poziciju

SAMOSTALNI STRUČNI SARADNIK ZA UPRAVLJANJE AKTIVOM I PASIVOM, Odjel upravljanja aktivom i pasivom, Sektor sredstava/Centrala. Od Vas očekujemo: VSS ekonomskog smjera, minimalno 2-3 godine na bankarskim poslovima, poželjno je iskustvo u radu u domenu upravljanja aktivom i pasivom, poznavanje ukupnih bančinih aktivnih i pasivnih proizvoda, poznavanje matematičkih modela, poznavanje financijskih derivata i instrumenata za hedgiranje, poznavanje rada na računaru (MS Office), aktivno poznavanje engleskog jezika – u govoru i pismu.

Opširnije pronađite OVDJE

JYSK  traži predanog Voditelja prodavaonice. Jeste li spremni dati 100% od sebe da biste sklopili prodaju? Volite li raditi u dinamičnom okruženju s puno izazova? Uživate li u timskom radu? Ako je Vaš odgovor da, Vi ste osoba koju tražimo.  Vi donosite predanost i … imate zabilježeno iskustvo u stvaranju izvrsnih prodajnih rezultata sa svojim timom, imate zabilježeno iskustvo u vođenju i razvijanju tima te stvaranju izvrsnih talenata, pružate vrhunsku uslugu, marljivo radite i aktivan ste timski igrač, sposobni ste donositi samostalne odluke u dinamičnom okruženju s puno izazova te preuzimate punu odgovornost za sve odluke u trgovini, imate jaku želju za vlastitim razvojem te volje i ambicije da izgradite karijeru.

Opširnije pronađite OVDJE

Ataco d.o.o. zapošljava: Trgovački predstavnik HoReCa. Opis i odgovornosti radnog mjesta: obrada prodajnih mjesta na zadanom području, distribucija i prodaja dijela prodajnog programa ATACO prema zadanom mjesečnom planu rada, poštivanje tehnologije i standarda rada propisane za trgovačke predstavnike, vođenje računa o naplati.  Uvjeti: srednja stručna sprema – 4. stupnja, poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima najmanje 1 godinu, vozačka dozvola „B“ kategorije, informatička pismenost i spremnost na učenje, komunikativnost i izražene prezentacijske vještine

Opširnije pronađite OVDJE

Soho Wintech PVC d.o.o. objavljuje oglas za sljedeću poziciju: Pomoćni radnik u skladištu. Uslovi:
-minimalno SSS, poželjno poznavanje pvc profila i okova

Opširnije pronađite OVDJE

Izvor: BiznisInfo.ba

Komentar-Kommentar-Comment