SwissBiHSwissBiH

Podravka u Bruxellesu osvojila 11 odličja Superior Taste Award


Autor: Anera

Podravkina riznica nagrada za kvalitetu proizvoda bogatija je za još 11 odličja Superior Taste Award – najcjenjenije nagrade u segmentu prehrane u svijetu, koje su dodijeljene na svečanosti u Bruxellesu.

Po drugi puta, s najvišim ocjenama i 3 STA zvjezdice nagrađeni su Lino Lada Gold i Žito heljdin kruh s orasima, a znaku Superior Taste Award dobili su i Vegeta Maestro Dimljena paprika, Vegeta Natur deltapack, Fant za špagete bolognese, Eva delikates sardina s ružmarinom i morskom soli, Bogata juha s vrganjima i heljdom, Eva delikates sardina s crnim maslinama, Eva tuna namaz s ajvarom i Salut, navode iz Podravke.

Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute – iTQi sa sjedištem u Bruxellesu, a za ovu prestižnu nagradu konkuriraju kompanije iz više od 120 zemalja svijeta.

Superior Taste Award odličja dodjeljuje žiri koji čini više od 200 članova iz više od 20 zemalja.

Njihovi talenti su prepoznati u Chef & Sommelier natjecanjima ili renomiranim institucijama poput Le guide Michelin or Gault & Millau.

Proces ocjenjivanja je rigorozan, a obuhvaća senzorsko ocjenjivanje uz pomoć metode slijepog kušanja proizvoda, s fokusom na intenzitet okusa samog proizvoda bez uspoređivanja s drugim proizvodima.

Podravka sa svojim proizvodima na ocjenjivanju Superior Taste Award sudjeluje kontinuirano od 2008. godine

Prvi proizvod koji je 2008. godine osvojio Superior Taste Award je Podravka goveđi gulaš, a nakon njega i cijeli niz pojedinačnih proizvoda iz svih kategorija Podravkinog asortimana (dodaci jelima, juhe, ajvar, pasirana rajčica, Lino Lada, Dolcela pudinzi, čajevi, mesni proizvodi, brašno, kruh…).

U razdoblju od 2008. do 2019. Podravkini proizvodi nagrađeni su s čak 121 nagradom Superior Taste Award.

 

Izvor: poslovnenovine.ba

Komentar-Kommentar-Comment