SwissBiHSwissBiH

POSAO / Traže se konobari, monteri, vozači…


Autor: Anera

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Restoran-gostionica “Palfi” iz Zagreba zapošljava na poziciji  KONOBAR. Opis radnog mjesta: Posluživanje hrane i pića. Nudimo: rad u smjenama, radno vrijeme od 8.00 do 23.00 sata, početna plaća 5200,00 hrk, jedan obrok i dvije kave po smjeni, godišnji odmor od tri tjedna, ne radimo nedeljom i blagdanima, dar za Božić i Uskrs.

Opširnije pronađite OVDJE

M.P. PEMONT d.o.o. Zagreb VODOVOD, KANALIZACIJA, GRAĐEVINSKA LIMARIJA, CENTRALNO GRIJANJE, PLIN, VENTILACIJA, KLIMA raspisuje  NATJEČA za slobodno radno mjesto: Monter instalacija vodovoda / centralnog grijanja. Što nudimo: stimulativna primanja, mogućnost napredovanja.

Opširnije pronađite OVDJE

Didaco Commerce d.o.o. jedna je od vodećih distributerskih kompanija u oblasti kozmetike, koja zastupa proizvode poznatih svjetskih brendova. Raspisujemo  konkurs za slobodno radno mjesto:
Komercijalista.  Opis posla: obavlja poslove prometa robe iz djelatnosti poslodavca, terenski obilazak postojećih i rad na pronalaženju novih kupaca, odgovara za izbor solventnih kupaca i naplatu prodate robe, izvršavanje i praćenje procedura za trebovanje i isporuku robe, prati izvršenje ugovorenih poslova i odgovara za izvršenje planskih zadataka, izrada analiza, podnošenje izvještaja nadređenima.

Opširnije pronađite OVDJE

FM Installations GmbH sa preko 180 zaposlenih u Beču traži zbog pojačanja svog montažnog tima, pretežno angažovanog na velikim gradilištima i industrijskim postrojenjima, zaposlene sljedećeg profila:
Zavarivač. Uslovi: autogeno zavarivanje sa ogledalom ili WIG-zavarivanje u položaju. Radno mjesto: Beč/Austrija.  Zarada: € 2.205,18,- (brutto) Ne nudimo smještaj.

Opširnije pronađite OVDJE

Na temelju Odluke Direktora društva Soho Wintech PVC d.o.o. Sarajevo i ukazane potrebe za angažiranjem radnika raspisuje se konkurs za zapošljavanje radnika za sljedeću poziciju:  Vozač teretnih vozila u domaćem transportu. Uslovi: položen državni ispit za kategoriju teretnih vozila C +E kategorije, radno iskustvo u profesionalnom upravljanju vozilom, uvjerenje da se ne vodi krivični postupak (dostavlja se po zasnivanju radnog odnosa).

Opširnije pronađite OVDJE

 

Izvor: BiznisInfo.ba

Komentar-Kommentar-Comment