SwissBiHSwissBiH

Puštena u rad Sarajevo Business Forum aplikacija za mobilne telefone


Autor: Anera

Prije nekoliko dana u rad je puštena Sarajevo Business Forum službena aplikacija za mobilne telefone.

Mobilna aplikacija će omogućiti učesnicima da brzo i jednostavno dobiju informacije o najnovijim dešavanjima na Sarajevo Business Forumu koji se od 17. do 19. aprila održava u glavnom gradu biH u organizaciji BBI banke,a pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH.

Mobilna aplikacija omoguaznaju sve o ovogodišnjim govornicima i sponzorima događaja, ali i da se međusobno uvežu i uspostave nove poslovne kontakte.

Aplikacija je dostupa putem App i Play trgovine na sljedećim linkovima:

Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=ba.appimpact.sarajevobusinessforum

App Store – https://itunes.apple.com/us/app/sarajevo-business-forum/id1457218501

Detaljan program i agenda 10. Sarajevo Business Foruma 2019 dostupni su online na linku: www.sarajevobusinessforum.com/agenda i putem oficijelne mobilne aplikacije SBF-a.

Podjela akreditacija za sve registrovane medijske predstavnike planirana je za utorak, 16. april 2019. godine u prizemlju BBI Centra (Trg djece Sarajeva 1, Sarajevo), u periodu od 12:00 do 17:00.

Akreditacije za registrovane učesnike SBF 2019 FULL PASS se mogu preuzeti u utorak, 16.04. u prizemlju BBI Centra (Trg djece Sarajeva 1, Sarajevo), u periodu od 12:00 do 17:00.

Akreditacije za registrovane učesnike SBF 2019 BUSINESS PASS se mogu preuzeti isključivo u četvrtak, 18.04. ili u petak, 19.04. od 8:00 sati samo u Hotelu Hills (Butmirska cesta 18, Ilidža – Sarajevo).

Organizatori napominju učesnike da na vrijeme provjere da li su njihove registracija odobrene i da li su akreditacije spremne. Pristup sadržajima u okviru 10. Sarajevo Business Foruma će biti dozvoljen isključivo uz pokaz važeće akreditacije.

Izvor: akta.ba

Komentar-Kommentar-Comment