SwissBiHSwissBiH

Quality Cert započeo implementaciju ISO standarda u lukavačkoj firmi


Autor: Anera

Kompanija Quality Cert iz Sarajeva započela je proces realizacije implementacije Integrisanog menadžment sistema sadržanog od Sistema menadžmenta kvalitetom (ISO 9001:2015) i ISO 14001:2015 sistema menadžmenta ekologije kao i ISO 45001:2018 sistema menadžmenta zaštite zdravlja i bezbjednosti na radu u Monsun d.o.o. sa sjedištem u Lukavcu.

Monsun d.o.o. nudi veoma široku paletu proizvoda iz oblasti zaštite od požara, zaštite, na radu, zaštite okoliša, opreme za vatrogasce itd.

Kompanija iskazuje ogromnu težnju u uspostavljanju usluge na visokom nivou i zauzimanju vodeće pozicije u ovoj djelatnosti u Bosni I Hercegovini i regionu.

U saradnji sa stručnim timom QUALITY  CERT-a obavit će se implementacija sistema menadžmenta kvaliteta  ISO 9001:2015, sistema menadžmenta zaštite životne sredine, ISO 14001:2015, sistema menadžmenta zaštite zdravlja i bezbjednosti na radu 45001:2018.

Svi sistemi činit će integrisani sistem menadžmenta koji svojim funkcionisanjem doprinosi unapređenju procesa vršenja usluge, nivoa kvaliteta usluga koji će zadovoljavati i prevazilaziti potrebe klijenata, povećanju broja klijenata, a ujedno i očuvanju životne sredine i poboljšanju uslova za rad koji se tiču zaštite zdravlja svojih zaposlenih i njihovoj bezbjednosti tokom rada.

Izvor: akta.ba

Komentar-Kommentar-Comment