SwissBiHSwissBiH

SwissBiH nastavlja sa osvajanjem tržišta i spaja istok i zapad


Autor: Anera

Poštovani partneri, sadašnji i budući klijenti. Protekla 2 mjeseca su protekla u znaku poslovnih sastanaka i sklapanju novih partnerstava. Tako smo dobili upite od mnogih kompanija i institucija kako iz BiH, zemalja regije tako i od renomiranih kompanija iz Europe, Bliskog Istoka, Katara pa čak i iz daleke Kine.

Sa većinom rukovodilaca ovih kompanija smo se našli i dogovorili dalju saradnju. Na povjerenju se i ovim putem zahvaljujemo.

Grafika Vam pokazuje koje su to sve kompanije / institucije u pitanju, a ove najveće ćemo navesti:

Općine: Cazin, Bužim i Prijedor, Play Team Agency (Banja Luka), Etteplan (kraljevina Švedska), ProBeneFit Consulting (Sarajevo), mojIT (Sarajevo), Feral Press (Tešanj), Mantik (Švicarska), AHK (predstavništvo njemačke privrede u BiH), TomPIT (Slovenija), Kliker (Zagreb), Authority Partners (Sarajevo), Lanaco (Banja Luka / Sarajevo), Iplatform (Švicarska), FIPA (agencija za unaprijeđenje stranih investicija u BiH), FIC (vijeće stranih investitora), Follow Tours (Beograd) kao i uvaženi predstavnici medija: Business Magazine, Ekapija, Akta.ba i HUBiH.

Sve naše reference možete pronaći u meniju pod REFERENCE, a ono što se o nama izvještavalo ćete naći pod O NAMA / Press.

Mi nastavljamo našu misiju spajanja istoka i zapada to jeste, pomagati našim kompanijama (kompanijama u BiH i regije) da plasiraju svoje usluge / produkte na inostrano tržište kao i pružati usluge stranim kompanijama koje dolaze na naše prostore. Ako i Vi smatrate da možemo sarađivati, radujemo se Vašem upitu.

Vaš SwissBiH

međunarodno savjetovanje
intern. Consulting
intern. Beratung

Komentar-Kommentar-Comment