SwissBiHSwissBiH

Tipteh Sarajevo predstavlja savremena rješenja na sajmu u Tešnju


Autor: Anera

Najbolja i najsavremenija rješenja iz svijeta automatike – sve na jednom mjestu, moto je kojim se firma Tipteh predstavlja na ovogodišnjem 15. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju koji će trajati do 16. juna.

Nadir Durmo, direktor firme u Sarajevu, zadovoljan je organizacijom sajma, izgledom štandova, te njihovim prvim učešćem na ovom sajmu.

“Ovo je naš prvi sajam na kojem izlažemo i mislimo da je pun pogodak zbog direktnog kontakta sa našim postojećim, ali i budućim kupcima. Sa velikim brojem lokalnih firmi već poslujemo, ali se svakako nadamo još boljoj saradnji”, istakao je on.

Napominje da su na bh. tržištu već prepoznati kao distributeri kod kojih se mogu nabaviti dijelovi opreme za automatizaciju procesa, a sada im je cilj da budu prepoznati i kao firma kod koje dobiti gotovo automatizovano rješenje sa robotima ili drugim sistemima.

Veliki asortiman visokokvalitetnih proizvoda koje zastupaju za područje Bosne i Hercegovine, te savjeti iskusnih stručnjaka sa 20-ogodišnjim iskustvom u području automatike garantuju uspjeh, poručuju iz Tipteha.

Izvor: akta.ba

Komentar-Kommentar-Comment