SwissBiHSwissBiH

ZANIMA TE RAD NA PROJEKTIMA EU? Čeka te odlična poslovna prilika!


Autor: NAL

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

1. DIREKTOR FILIJALE

RAIFFEISEN BANK raspisuje Natječaj za prijem u radni odnos na radnu poziciju: Direktor filijale (m/ž) – 1 izvršitelj na području Mostara. 

Neki od zadataka su: rukovodi i organizira rad Filijale, odgovara za rad Filijale, odgovara za ispunjenje definiranih budžeta Filijale.

Ukoliko se vidite na radnoj poziciji direktora filijale, više detalja možete pronaći na ovom mjestu.

Priliku za prijavu imate do 19. ožujka 2019. godine

2. MENADŽER ODRŽAVANJA STROJEVA I POSTROJENJA

TN BOSNIA d.o.o. Konjic raspisuje Natječaj za prijem u radni odnos na radnu poziciju: Menadžer održavanja strojeva i postrojenja – 1 izvršitelj na području Konjica.

Neki od poslova su: korektivne akcije i mjere za stabilnost i ispravnost mašina i postrojenja, priprema analiza, procedura, korektivne akcije na otklanjanju nedostataka, osiguranje adekvatne obučenost tima održavanja.

Ukoliko se vidite na radnoj poziciji menadžer održavanja strojeva i postrojenja , više detalja možete pronaći na ovom mjestu.

Priliku za prijavu imate do 22. ožujka 2019. godine

3. PROJEKT ASISTENT NA PROJEKTIMA EU

Ispred spojenog projekta “Empowerment and Further support to the Parliaments of Bosnia and Herzegovina in EU integration tasks” EU raspisuje Natječaj za prijem u radni odnos na radnu poziciju: Asistent na projektima EU – 2 izvršitelja (m/ž)na području Sarajeva.

Ukoliko se vidite na radnoj poziciji  Asistent na projektima EU, više detalja možete pronaći na ovom mjestu.

Priliku za prijavu imate do 01. travnja 2019. godine

Izvor vijesti: Manager.ba

Komentar-Kommentar-Comment